delen via:
Slide
Slide
Slide
Slide

Consult dierenartsen

maandag – vrijdag
09.00 - 12.30 uur consult op afspraak
13.00 - 17.30 uur consult op afspraak
18.00 - 20.00 uur consult op afspraak

zaterdag
10.00 - 12.30 uur consult op afspraak

Winkel / Afhalen medicatie

maandag – vrijdag
09.00 - 20.00 uur

zaterdag
10.00 - 17.30 uur

Diergezondheidscentrum Nicolaï

Welkom bij Diergezondheidscentrum Nicolaï

Onze dierenartsenpraktijk / dierenspeciaalzaak is gelegen in Hunnecum te Nuth. Binnen onze dierenkliniek zijn zes dierenartsen werkzaam voor zowel kleine als grote gezelschapsdieren. In onze kliniek kunt u o.a. terecht voor; Digitale Rontgen / Echografie / Bloedonderzoek en Endoscopie. Daarnaast beschikken wij over een dierenspeciaalzaak met een breed assortiment aan o.a. diervoeding, verzorgingsartikelen, manden, lijnen, halsbanden, speeltjes en snacks.

Welcome to Diergezondheidscentrum Nicolaï

The veterinarians and other team members at our clinic are ready to provide your pet with the best veterinary medical care. From wellness exams and vaccines to advanced diagnostics and complex surgical procedures, your dog, cat, rabbit or horse will receive high quality care at our clinic. Our 24-hour amimal hospital is located in Nuth.

read more >

Nieuws van Nicolaï

Winnaar: Beste Dierenarts van Limburg! Door de onafhankelijke website dierenartskiezen.nl is onze praktijk door de stemmers uitgeroepen tot beste dierenartsenpraktijk van Limburg.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor de steun en vertrouwen is onze praktijk!
lees meer Lees verder
Nieuw: Raw Veterinary Diets De recepturen van Raw Veterinary Diets zijn compleet geformuleerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat werkzaamheid en compleetheid gegarandeerd zijn. Daarnaast zijn alle Raw Veterinary Diets diepvriesvoedingen bewerkt met High Pressure Processing (HPP). Dit heeft als doel om alle ziekteverwekkende bacteriën in deze rauwvoeding te elimineren. HPP is een gevalideerde manier om pathogene bacteriën in de (humane) voeding te doden. HPP wordt dan ook veel in de humane voedingsindustrie toegepast.

Alle voedingen van Raw Veterinary Diets zijn compleet geformuleerd met dierlijke ingrediënten aangevuld met een rijke en gevarieerde mix van plantaardig materiaal voor voldoende vezelwerking. De voedingen zijn gegarandeerd vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en voorzien van toegevoegde vitaminen en mineralen.

Raw Veterinary Diets worden geproduceerd door Enerqique b.v. in Gorredijk. Alle producten worden in een fabriek met GMP+ en IFS certificering geproduceerd en zijn van humane consumptiekwaliteit. Voor maximale transparantie zijn alle diëten open gedeclareerd.
lees meer Lees verder
Nu extra voordelig: De Seniorencheck voor honden en katten! Vanaf 22 oktober t/m 30 november 2018 is het mogelijk om voor de prijs van slechts € 69.95 een seniorencheck uit te laten voeren bij uw hond of kat.

Aan de buitenkant ziet u het vaak niet, maar katten en honden ouder dan 7 jaar zijn al senioren. En met het ouder worden komen vaak ook de eerste lichamelijke mankementen. Wist u bijvoorbeeld dat 20% van de volwassen honden gewrichtsproblemen heeft?
lees meer Lees verder