delen via:
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Consult dierenartsen

Maandag – Vrijdag                          
09.00 - 12.30 uur 
13.00 - 17.30 uur
Openingstijden Winkel/ Afhalen medicatie

Maandag – Vrijdag                         Zaterdag
09.00 - 12.00 uur                         10.00-16.00 uur
13.00 - 17.30 uur
Telefonisch bereikbaar
Maandag – Vrijdag                          Zaterdag
09.00 - 12.00 uur                         Alleen Spoed
13.00 - 17.00 uur
vanaf   17.00 uur  Alleen Spoed

                                    

                   

Diergezondheidscentrum Nicolaï


Welkom bij Diergezondheidscentrum Nicolaï

Onze dierenartsenpraktijk / dierenspeciaalzaak is gelegen in Hunnecum te Nuth. Binnen onze dierenkliniek zijn zes dierenartsen werkzaam voor zowel kleine als grote gezelschapsdieren. In onze kliniek kunt u o.a. terecht voor; Digitale Röntgen, Echografie en Bloedonderzoek. Daarnaast beschikken wij over een dierenspeciaalzaak met een breed assortiment aan o.a. diervoeding, verzorgingsartikelen, manden, lijnen, halsbanden, speeltjes en snacks.

Vanwege de grote drukte die wij momenteel ervaren hanteren wij momenteel een patiëntenstop voor nieuwe klanten. Op deze wijze willen wij de kwaliteit van zorg hoog houden. Klanten die reeds bij ons bekend zijn kunnen natuurlijk wel nieuwe patiënten aanmelden op hun adresAANPASSING OPENINGSTIJDEN

Beste klanten,

Wegens aanhoudende drukte binnen onze praktijk en het schrijnende tekort aan dierenartsen in het hele land, hebben wij helaas moeten besluiten om met ingang van 1 september geen avondspreekuur meer te houden. Dit houdt in dat vanaf dan alle reguliere afspraken ingepland kunnen worden tussen 9:00 – 12:30 uur en 13:00 – 17:30 uur. Dezelfde openingstijden gelden ook voor het afhalen van medicatie en de winkel.

Voor levensbedreigende en spoedeisende gevallen blijven wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 045-4040333. Indien een andere praktijk in het weekend onze dienst waarneemt, krijgt u via het bandje het telefoonnummer van de op dat moment dienstdoende praktijk.

Wij hopen op uw begrip en proberen u steeds zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn op een manier die ook voor ons perspectief biedt op een gezonde toekomst.

Team Diergezondheidscentrum Nicolaï