Royal Canin

Wij gaan stoppen met de verkoop van Royal Canin in onze winkel.

Stoppen met Royal Canin

Beste klant,

De afgelopen tijd zijn de prijzen van Royal Canin behoorlijk gestegen, waarvan wij ons kunnen voorstellen dat het bijna niet meer te doen/te betalen is om uw hond en/of kat voer van Royal Canin te geven terwijl u natuurlijk wel het beste wilt voor uw huisdier.

Wij hebben daarom gezocht naar een kwalitatief gelijkwaardige voeding maar met gunstigere prijzen.

Na uitgebreid onderzoek zijn wij tot de conclusie gekomen dat Hill’s kwalitatief vergelijkbaar is met Royal Canin alleen wat betreft prijs een stuk voordeliger is.

Daarom hebben we besloten om vanaf april 2023 over te stappen van Royal Canin naar Hill’s.

Wij begrijpen heel goed dat het, ondanks dat het voer voor uw hond en/of kat goedkoper wordt, het lastig is om te veranderen van voer als uw huisdier het goed doet op een bepaald soort voer.

Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen met bij deze overstap en u ook te laten profiteren van een kennismakingskorting van Hill’s van 25 %

Voor klanten die deze overstap niet kunnen of willen maken is er de mogelijkheid om Royal Canin voeding te bestellen via My Vet Reco.

  • Dit kan op de volgende manier:
  • Via een link op onze website

Op eigen verzoek sturen wij u een link via de mail

Voor alle informatie betreffende de voeding van Hill’s en My Vet Reco kunt u uiteraard terecht bij onze assistentes, zij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Team Nicolaï

https://dierengezondheidscentrumnicolai.myvetreco.nl/