delen via:

Royal Canin Vet Care Nutrition Kat

Wij bieden u binnen ons diergezondheidscentrum een breed assortiment aan Royal Canin onderhoudsvoedingen voor de kat aan. We maken hierbij onderscheid tussen de volgende categorieën; Kitten, Volwassen kat, Volwassen gecastreerde/gesteriliseerde katten & Senioren. 

Klanten van Diergezondheidscentrum Nicolaï ontvangen standaard 10% korting op de adviesverkoopprijs van de Royal Canin Vet Care Nutrition voedingen.


Nieuwe verpakkingen Royal Canin voedingen

Vanaf eind februari 2019 zullen alle Royal Canin dieetvoedingen in een nieuw jasje gestoken worden. Dit zal gefaseerd gebeuren over een periode van ongeveer 2 jaar. Als eerste zijn de Royal Canin Urinary voedingen aan de beurt. Wat gaat er veranderen voor uw dier?

Royal Canin Urinary Kat:

  • Vernieuwde verpakkingen
  • Voorheen had het product Royal Canin Urinary S/O High Dilution het beste vermogen voor het oplossen van struvietstenen of blaasgruis. De producten in het nieuwe assortiment zijn geoptimaliseerd: alle Royal Canin Urinary S/O voedingen voldoen nu aan de standaard van de Royal Canin Urinary S/O High Dilution.
  • Sommige varianten worden voorzien van andere verpakkingsgroottes
  • Sommige varianten krijgen een andere textuur

Royal Canin Urinary Kat

Royal Canin Urinary Moderate Calorie

Het kan zijn dat uw  kat even moet wennen aan de nieuwe verbeterde samenstelling. Daarom adviseren wij de huidige en de verbeterde voeding in zeven dagen over te mengen.

Omzettablet voeding kat