delen via:

Royal Canin dieetvoeding voor de kat

Binnen onze praktijk beschikken we over een breed assortiment aan Royal Canin dieetvoedingen voor de kat. Onze dierenartsen kunnen u adviseren welk voer het beste is voor de aandoening van uw kat. U kunt ierbij o.a. denken aan; huidaandoeningen, allergieën, maag- & darm aandoeningen, urinewegaandoeningen, nieraandoeningen, overgewicht en leveraandoeningen. Daarnaast beschikken wij ook over een volledige lijn met gezonde onderhoudsvoedingvoedingen voor de kat. 

Klanten van Diergezondheidscentrum Nicolaï ontvangen standaard 10% korting op de adviesverkoopprijs van de Royal Canin dieet voeding.


Nieuwe verpakkingen Royal Canin voedingen

Vanaf eind februari 2019 zullen alle Royal Canin dieetvoedingen in een nieuw jasje gestoken worden. Dit zal gefaseerd gebeuren over een periode van ongeveer 2 jaar. Als eerste zijn de Royal Canin Urinary voedingen gevolgd door de Dermatologische voedingen aan de beurt. Wat gaat er veranderen voor uw dier?

Royal Canin Urinary Kat:

  • Vernieuwde verpakkingen
  • Voorheen had het product Royal Canin Urinary S/O High Dilution het beste vermogen voor het oplossen van struvietstenen of blaasgruis. De producten in het nieuwe assortiment zijn geoptimaliseerd: alle Royal Canin Urinary S/O voedingen voldoen nu aan de standaard van de Royal Canin Urinary S/O High Dilution.
  • Sommige varianten worden voorzien van andere verpakkingsgroottes
  • Sommige varianten krijgen een andere textuur

Royal Canin Urinary Kat nieuwe verpakking

Royal Canin Urinary Moderate Calorie

Het kan zijn dat uw kat even moet wennen aan de nieuwe verbeterde samenstelling. Daarom adviseren wij de huidige en de verbeterde voeding in zeven dagen over te mengen.

Omzettabel voer

Royal Canin Dematologische voedingen:

Omzetkaart royal canin kat