delen via:

Royal Canin dieetvoeding voor de hond

Binnen onze praktijk beschikken we over een breed assortiment aan gezondheidsvoedingen van Royal Canin voor de hond. Hierbij hebben we niet alleen dieetvoedingen voor bijvoorbeeld; overgewicht, nieraandoeningen, leveraandoeningen, urinewegaandoeningen en maag- &  darmaandoeningen. Maar ook een voledige onderhoudslijn voor de hond, gericht op de voedingsbehoefte naar grootte van de hond.

Klanten van Diergezondheidscentrum Nicolaï ontvangen standaard 10% korting op de adviesverkoopprijs van de Royal Canin dieet voeding.


Nieuwe verpakkingen Royal Canin voedingen

Vanaf eind februari 2019 zullen alle Royal Canin dieetvoedingen in een nieuw jasje gestoken worden. Dit zal gefaseerd gebeuren over een periode van ongeveer 2 jaar. Als eerste zijn de Royal Canin Urinary en vervolgens alle Dermatologische voedingen voedingen aan de beurt. Wat gaat er veranderen voor uw dier?

Royal Canin Dermatologie voedingen voor de hond:

  • Vernieuwde verpakkingen
  • Sommige varianten worden voorzien van andere verpakkingsgroottes
  • Sommige varianten krijgen een andere textuur

Veranderingen voedingen hond

Het kan zijn dat uw hond even moet wennen aan de nieuwe verbeterde samenstelling. Daarom adviseren wij de huidige en de verbeterde voeding in zeven dagen over te mengen.

RC Omzettabel