delen via:

Royal Canin dieetvoeding voor de hond

Royal Canin spaarkaart wordt vervangen door Royal Canin punten sparen.

Per 1 juni 2021 gaat Royal Canin sparen helemaal online en kunnen de oude spaarkaarten niet meer ingeleverd worden. De mensen die nog niet helemaal om zijn, krijgen deze maand een laatste kans om volle Royal Canin spaarkaarten in te leveren in de praktijk en om gedeeltelijke kaarten online toevoegen aan hun Royal Canin account. Daarna kunt u dus geen kaarten meer inleveren bij de praktijk en ook geen gedeeltelijke kaarten meer omzetten naar punten. Heeft u nu nog een (gedeeltelijke) spaarkaart thuis, lever deze dan snel in of zet hem om in punten, zodat uw gespaarde barcodes niet verloren gaan.

Voor een account om punten te sparen gaat u naar www.royalcanin.nl/puntensparen

___________________________________________________________________________________________________________

Binnen onze praktijk beschikken we over een breed assortiment aan gezondheidsvoedingen van Royal Canin voor de hond. Hierbij hebben we niet alleen dieetvoedingen voor bijvoorbeeld; overgewicht, nieraandoeningen, leveraandoeningen, urinewegaandoeningen en maag- &  darmaandoeningen. Maar ook een voledige onderhoudslijn voor de hond, gericht op de voedingsbehoefte naar grootte van de hond.

Klanten van Diergezondheidscentrum Nicolaï ontvangen standaard 10% korting op de adviesverkoopprijs van de Royal Canin dieet voeding.