Raw Veterinary Diets

De recepturen van Raw Veterinary Diets zijn compleet geformuleerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat werkzaamheid en compleetheid gegarandeerd zijn. Daarnaast zijn alle Raw Veterinary Diets diepvriesvoedingen bewerkt met High Pressure Processing (HPP). Dit heeft als doel om alle ziekteverwekkende bacteriën in deze rauwvoeding te elimineren. HPP is een gevalideerde manier om pathogene bacteriën in de (humane) voeding te doden. HPP wordt dan ook veel in de humane voedingsindustrie toegepast.

Alle voedingen van Raw Veterinary Diets zijn compleet geformuleerd met dierlijke ingrediënten aangevuld met een rijke en gevarieerde mix van plantaardig materiaal voor voldoende vezelwerking. De voedingen zijn gegarandeerd vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en voorzien van toegevoegde vitaminen en mineralen.

 Raw Veterinary Diets worden geproduceerd door Enerqique b.v. in Gorredijk. Alle producten worden in een fabriek met GMP+ en IFS certificering geproduceerd en zijn van humane consumptiekwaliteit. Voor maximale transparantie zijn alle diëten open gedeclareerd.