Vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Bekijk de online versie.
Nieuwsbrief Voorjaar 2024
Logo
 


Nieuw in onze winkel

Wij hebben 2 nieuwe merken snacks toegevoegd aan onze winkel.

Beide merken hebben 100% natuurlijke snacks zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Riverwood heeft een groot assortiment hypoallergene vlees- en vissnacks.


Pasen

Laat uw hond zich op zijn Paasbest voelen en verblijdt hem met een leuk paasspeeltje. Ze zijn bij ons in de winkel te vinden .


Konijnen

Het wordt weer warmer, muggen en andere insecten zijn in aantocht.

Helaas hebben onze konijnen risico om ernstig ziek te worden, als ze gestoken worden door een besmet insect. Bescherm uw konijn met een vaccinatie tegen RHD/RHD2 en Myxomatose. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Tijdens het consult controleren we ook de algehele gezondheid van uw konijn(en) en kijken wij de tanden en kiezen grondig na.

Denk er ook aan om uw konijn(en) te beschermen tegen vliegen. Deze kunnen eitjes leggen in de vacht van uw konijn en daaruit kunnen maden ontstaan. U kunt uw konijn preventief behandelen met Myiasis spray, dit voorkomt het uitkomen van de eitjes.


Teken

Het tekenseizoen is weer begonnen. Bescherm uw hond met een preventief middel tegen teken. Teken kunnen dragers zijn van ziekteverwekkers die gevaarlijk kunnen zijn voor uw hond.  Ze komen vooral voor in bossen, struiken en hoge grassen. Controleer dagelijks de vacht/ huid van uw hond op teken. Mocht u er eentje vinden haal deze dan gelijk weg. Wij hebben tekenhaakjes te koop die u helpen de teek gemakkelijk te verwijderen.  Wij geven u graag advies over het beste tekenmiddel voor uw hond.


Vlooien

Wist u? 

Dat vlooien de belangrijkste oorzaak van jeuk bij honden en katten. Vooral in de zomer zien we veel vlooien, maar ook in de winter zijn ze nooit helemaal weg, omdat vlooien uitstekend kunnen overleven in onze verwarmde huizen. Veel van de vlooienmiddelen die in supermarkten of dierenwinkels verkocht worden werken helaas vaak niet voldoende. Wij adviseren daarom om vlooienbestrijdingsmiddelen van een goed merk te kopen. In onze praktijk hebben wij de nieuwste producten op het gebied van vlooienbestrijding. Wij hebben pipetten en tabletten die maandelijks herhaald moeten worden, maar ook die drie maanden werkzaam zijn. 


Laat de neusjes hun werk doen 

Nieuw in onze winkel: Voerpuzzels en Hide 'n Seek speeltjes voor de hond.

Ideaal voor honden die gek zijn op eten of die veel energie hebben.


 
Via dit netwerk mag alleen e-mail worden verzonden op basis van permissie.
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst, klik dan hier.